Automatizări și protecții prin relee

Automatizări și protecții prin relee

Tematică

  • Simboluri uzuale folosite in energetica in conformitate cu NTE SI PE in vigoare. Tipuri de scheme electrice utilizate in procesele de automatizare si protectii pentru echipamentele utilizate in industrie. Definirea sistemelor SCADA in conceptul de automatizare si conducere a proceselor de productie. Mentenanta si exploatare sisteme de comanda control si protectii
  • Profilaxia echipamentelor electrice ca masuri predictive si preventive in procesul de mentenanta de gradul 1 si 2. Se refera la testele profilactice ce se executa periodic la aparatele de comutatie (intrerupatoare, separatoare), transformatoare de masura si de putere, masini electrice de c.c. si c.a. descarcatoare, aparate de comutatie secundara (relee analogice si digitale), masurarea prizelor de pamant, verificarea instalatiei de protectie la supratensiuni atmosferice. Protectii analogice si digitale pentru echipamentele ce deservesc utilajele din fabrica. Legea securitatii muncii in activitatea de exploatare si mentenanta a acestor echipamente.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri si programari va puteti adresa organizatorului de curs, doamnei Maria Monica Munteanu, (tel.: 0723.985.583).

FORMULAR DE INSCRIERE: