Despre noi

Misiunea noastra este de a forma specialişti. Stim de ce are nevoie o companie pentru a atinge succesul: de resurse umane valoroase. De aceea suntem preocupaţi, in primul rând, de valoarea lectorilor, de calitatea informaţiilor pe care le furnizam, de relaţia strânsa cu clienţii noştri. Vrem sa fim primii la care va ganditi atunci cand este nevoie de noi competente! Stim cum se face performanta si cata energie trebuie depusa pentru a ajunge la ea. Pentru a rezista, pentru a anticipa, pentru a fi competitiv!

Viziunea noastra este construita in jurul succesului clientilor nostri. Performantele companiilor pentru care lucram reprezinta singurul instrument real de evaluare a eforturilor noastre. Marele nostru atu sunt colaborarile de lunga durata! Avem foarte multi clienti care au devenit “traditionali” pentru activitatea noastra. Credem, in acelasi timp, in schimbare! Pentru ca fara schimbare, nu ar exista viitor! Avem credinta ca pentru a atinge PERFORMANTA, trebuie sa simti ENERGIA!

In luna decembrie 1971 a fost infiinţat primul centru de perfecţionare a personalului din sectorul energetic, denumit Centrul de Perfecţionare a Lucratorilor (CPL),. Centrul funcţiona in cadrul Ministerului Energiei Electrice şi avea ca obiect de activitate perfecţionarea pregatirii profesionale a tuturor salariaţilor din Sistemului Energetic Naţional.

Incepand cu anul 1972, au fost infiinţate reprezentantele din ţara : Iaşi, Constanţa, Suceava şi Craiova). • in anul 1993 centrul işi schimba denumirea in Centrul de Formare Profesionala (CFP).

Prin reorganizarea Companiei Naţionale de Electricitate CONEL, in anul 2000, este infiinţeaza Compania de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” S.A., iar Centrul de Formare Profesionala se transforma in sucursala a acesteia, purtând denumirea de Sucursala de Formare şi Perfecţionare a Personalului din Sectorul Energetic (SFPPSE), cu obiect principal de activitate formarea şi perfecţionarea personalului din sectorul energetic.

Prin Hotarârea nr. 33/19.11.2001 a Adunarii Generale a Acţionarilor – „Transelectrica” S.A., s-a aprobat infiinţarea Societaţii de Formare a Energeticienilor din România – FORMENERG S.A., prin externalizarea activitaţii Sucursalei de Formare şi Perfecţionare a Personalului din Sectorul Energetic.

Societatea FORMENERG – S.A. este o societate pe acțiuni deținute în procent de 100% de Compania Națională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.
Sediul social al societatii este în Bulevardul Gheorghe Șincai nr.3, cod poștal 040311, sector 4, București.
Adresa de corespondență este în Bulevardul Gheorghe Șincai nr.3, cod poștal 040311, sector 4, București.
Numărul de înregistrare în Registrul Comerțul este J40/2265/2002
Codul unic de înregistrare este RO14529126
Capitalul social este de 1.948.420 lei

  • Legea nr.31/1990
  • OUG nr.109/2011

Componenta CA:

Carmen Elena RADULESCU – Membru CA
Ioana-Alexandra ANASTASIEI – Presedinte CA
Alexandru DINU – Membru CA
Nicoleta Alina BARBINTA – Membru CA
Ion POPA – Membru CA

Director:

 

Lucian BICA

Director General

Bugetul din toate sursele de finantare si bugetul structurilor aflate sub autoritatea, in subordinea sau in coordonarea respectivei institutii

Situatia platilor (executie bugetara)

Situatia drepturilor salariale pe functii si a altor drepturi/ beneficii

Buget 2022

Buget 2021

Buget 2020

Buget 2019

Buget 2018