Modalitati de a reduce stresul in comunicare si tehnica prezentarii de succes

Un curs practic, despre cum pregatim o prezentare, care sunt pasii si cum ne structuram informatia pentru a beneficia de o situatie de comunicare de succes si impact. Expozeul nostru va va antrena pentru situatiile in care aveti de sustinut prezentari, rapoarte, situatiile in care trebuie sa fiti convingatori, increzatori si stapani pe situatie.

Titlu/ Simbol curs: PS27 – Modalitati de a reduce stresul in comunicare si tehnica prezentarii de succes

Durată: 3 ore (1 zi)

Locații și Date:

26.06.2024 – Sediul Formenerg

La cerere si pentru un grup de min 30 de participanti, cursul poate fi organizat si in alte perioade si locatii.

Tarif: 150 lei + TVA 19%/cursant

Detalii curs:

Acest curs intensiv de 3 ore este conceput pentru a oferi participantilor instrumente concrete si strategii eficiente pentru a reduce stresul in comunicare si pentru a-si imbunatati tehnica de prezentare, astfel incat fiecare discurs sa aiba un impact semnificativ asupra audientei. Sub indrumarea unui trainer cu vasta experienta in domeniul comunicarii eficiente, vei invata cum sa pregatesti si sa structurezi o prezentare captivanta, cum sa gestionezi emotiile si sa folosesti limbajul corpului in avantajul tau.

Ce vei invata:

  • Tehnici de reducere a stresului: Descopera metode validate stiintific pentru a gestiona eficient stresul si anxietatea asociate cu vorbirea in public.
  • Structurarea prezentarii: Invata cum sa iti organizezi materialul intr-un mod logic si atractiv, pentru a pastra atentia audientei pe tot parcursul discursului.
  • Elemente interactive: Cursul include sesiuni interactive, in care vei avea oportunitatea sa aplici cunostintele dobandite printr-o serie de exercitii practice – de la simularea prezentarilor pana la activitati de feedback constructiv.
  • Comunicare non-verbala: Aprofundeaza tehnici de utilizare a limbajului non-verbal si a expresiilor faciale pentru a-ti spori mesajul si a te conecta mai bine cu audienta.
  • Strategii de convigere: Invata cum sa construiesti argumente convingatoare si sa raspunzi cu incredere la intrebarile dificile ale audientei.

Pentru cine este acest curs:

Ideal pentru profesionisti din toate domeniile care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si prezentare, acest curs este perfect pentru cei care trebuie sa sustina prezentari, rapoarte, sau sa participe la discutii in care este esential sa fie convingatori, increzatori si stapini pe situatie.

Beneficii:

  • Dezvoltare profesionala: Echipat cu tehnici si strategii noi, vei putea sa iti cresti impactul profesional si sa avansezi in cariera.
  • Interactivitate: Prin participarea activa la exercitii si prin feedback-ul personalizat primit de la trainer, vei avea ocazia sa iti perfectionezi stilul personal de comunicare.
  • Certificate de participare: La finalul cursului, vei primi un certificat care atesta competentele dobandite, un plus valoros pentru CV-ul tau.

Inscrie-te acum si transforma-ti modul de a comunica! Acest curs te va ajuta sa devii un vorbitor de succes, capabil sa transmiti mesaje puternice si sa lasi o impresie de durata.

Cu o abordare practica si interactiva, acest curs este tot ce ai nevoie pentru a-ti depasi barierele in comunicare si a excela in prezentarile tale. Nu rata ocazia de a invata de la unul dintre cei mai experimentati traineri din domeniu si de a-ti imbunatati semnificativ abilitatile de comunicare si prezentare.

Lector: Alexandru Philippide

Documente: descarca formularul de inscriere

Cum va inscrieti? Doriti informatii suplimentare?

Nume: Monica Munteanu

Telefon: 0723 985 583

Email: monica.munteanu@formenerg.ro

Vă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați cursurilor noastre!